AVANTURE MEDVJEDIĆA IZ GORSKOG KOTARA

Iz ove dječje putopisne avanture medvjedića Gorana i Goranke koje njihova majka medvjedica Gora vodi kroz šume i proplanke Gorskog kotara, upoznat ćete „Zeleno srce Hrvatske“: njegove prirodne ljepote, životinjske vrste koje ga nastanjuju, njegova naselja i povijesne građevine koje su izgradili stanovnici Gorskog kotara kroz stoljeća.

“Medvjedići iz Gorskog kotara” priča je o njihovom putovanju na kojem će medvjedići učiti i pripremati se za samostalan život. Zajedno ćete upoznati dolinu leptira, špilju Vrelo, jezera u Fužinama i Lokvarsko jezero, izletišta Zeleni vir i Kamačnik, dvorac Staru Sušicu, saznati o životu risa, tetrijeba, vukova, radišnih pčela, jelena, riba i leptira, o legendarnom goranskom divu, gdje je damski most, Kaštel Zrinskih i što je to piljdak.

Kad padne lišće, medvjediće će Gora povesti u njihov brlog gdje će spavati zimski san do sljedećeg proljeća. A naši mladi čitatelji će nastaviti maštati gdje će krenuti na put kad se probude.

Kako bi lakše dočekali njihove nove avanture, Hlapićevci se mogu zabaviti bojankom „Medvjedići iz Gorskog kotara“ za koje će im trebati drvene bojice i čarobne drvene bojice ili pak slaganjem puzzli Medvjedići. Razveselit će ih i šalice s likovima medvjedića, kao i privjesci koji će čuvati njihove ključiće.

Ovu prekrasnu priču za djecu svih uzrasta i druge artikle s likovima Medvjedića iz Gorskog kotara možete pronaći u Hlapićevom online dućanu!

medvjedici-gk
Recent Posts