NAPRAVI S HLAPIĆEM: ZEČIĆI OD PAPIRNATIH TANJURA

zecici-od-papirnatog-tanjura

Uskrs se približava, a ti ćeš sigurno htjeti napraviti neku prigodnu dekoraciju. S papirnatim tanjurima sigurno već imaš iskustva u izradi raznih lijepih kreativnih projekata. Ovi zečići naprosto zovu da ih imaš na svom stolu ovog Uskrsa!

Trebat će ti škare i lijepilo, dva papirnata tanjura koje ćeš koristiti s obrnute strane tako da s druge mogu biti bilo kakve dekoracije, bitno da je poleđina bijela. Trebat će ti tvrđi bijeli papir/karton i kolaž papir za uši: možeš odabrati boje sa slike ili neku drugu boju koju voliš. Sa bojom ušiju uskladi trakice za brkove, a iste boje neka bude i nosić. Za trakice za brkove možeš koristiti bilo koju čvršću trakicu koju ti mama može pomoći potražiti na odjelima pozamanterije u trgovinama.

Ukoliko možeš nabaviti oči koje se okreću (pokušaj u hobi trgovinama), uredu, ako ne, zečićima ćeš oči iscrtati crnim flomasterom, kao i usta.

Donju trećinu tanjura odreži tako da može lijepo stajati na ravnoj podlozi, a od tvrđeg kartona možeš izraditi i podložnu nožicu ili ih prisloni na neki predmet.

I, kako se tvoji zečići zovu?

Recent Posts