MOJE PRVE IGRAČKE

Didaktičkim drvenim igračkama namijenjenima najmlađim Hlapićevcima oni razvijaju svoje motoričke sposobnosti i napreduju. Lijepo oblikovanim, glatkim elementima u veselim bojama, savladat će prve zadaće i svakodnevno činiti to sve bolje.

Umetaljke će ih naučiti prepoznavanju domaćih životinja, životinja iz divljine i dinosaura, povezivanju oblika i pronalaženju svakom pravog mjesta u veseloj slici koja će nastati slaganjem.

Oni malo veći, poigrat će se s kutijom s alatima, postavljanjem prometnih znakova učiti o njihovom značenju, uz zabavni glazbeni centar ili drvenim ksilofonom razvijati sluh i osjećaj za ritam, pomoću abakusa savladavati brojanje i najjednostavnije matematičke zadatke, slagati prve puzzle-od drva…ili se jednostavno igrati: sa krokodilom, dinosaurom, patkicom na povlačenje ili vlakićem-slagalicom, autićem, kamionom, lokomotivom, helikopterom, jedrilicom ili gusarskim brodom, klaunima na slaganje.

Topli dodir drva, glatka sigurna površina, zaobljene linije i ekološke, neškodljive boje, dodatno govore u prilog ovim lijepim drvenim igračkama.

Prve igračke za vaše mališane, napravljene od drva potražite u Hlapićevom online dućanu!

Didaktičke igračke
Recent Posts