HLAPIĆ TE POZIVA DA ZAVIRIŠ U NJEGOVU BIBLIOTEKU!

Hlapić je u svojoj biblioteci pripremio izdanja koja možete nabaviti u Hlapićevom online dućanu.  Puno je zabavnih sadržaja, nezaboravnih priča, ali i knjiga iz kojih ćete puno saznati i naučiti.

Veseli nas što naši Hlapićevci vole čitati, jer knjige su radost i veliko bogatstvo.  Jedna od njih je i slikovnica koja prati priču iz dugometražnog animiranog filma Čudnovate zgode Šegrta Hlapića. Naše priče o medvjedićima koji upoznaju Hrvatsku, pravi su mali dječji putopisi koji vas vode u Gorski kotar, Lipik i druge lijepe krajeve Hrvatske, upoznaju nas s brojnim povijesnim spomenicima, ljudima, gradovima i mjestima i životinjama.

U Hlapićevoj biblioteci je i priča o đakovačkim lipicancima i vidrama koje žive u jednom od naših najljepših nacionalnih parkova – Krka.

U našoj ediciji nismo zaobišli niti „najvažniju sporednu stvar na svijetu“ – nogomet, slikovnicu uz koju učimo pravila nogometa kako bi ga znali igrati, ali i pratiti utakmice koje gledamo.

Tko želi više znati o zubićima i brizi o njima pronaći će svoju najdražu slikovnicu u Hlapićevom dućanu, a oni još znatiželjniji saznat će o važnosti higijene i tjelovježbe. Zabavno će biti prije ljetnih praznika saznati i o životu na selu, ali i proputovati Hrvatsku.

Volimo čitati jer knjige su blago!

Hlapićev dućan
Recent Posts