O ŠKOLSKOJ TORBI I SVEMU ŠTO U NJU STANE

Nevažno koliko godina imamo, jesmo li djeca ili odrasli ljudi, sjećamo se svoje prve školske torbe. Ona je simbolizirala početak novog razdoblja u našem životu kojem smo se više ili manje veselili.

Kao i prvoj torbi….

Neki su je obožavali jer su dobili upravo onu koju su željeli ili čak i ljepšu …Drugi su ostali razočarani jer su roditelji odlučili da je neka druga bolja za njihova leđa ili da će dulje trajati. Ima i onih koji ne pamte torbu, nego uzbuđenje vezano uz njezinu nabavku.

A sve ono što smo kao prvašići prvi puta stavili u torbu imalo je poseban miris: nove, svježe otisnute knjige i bilježnice, pernice nikada otvorene čijeg “blaga” se nismo mogli nagledati. Čak su i obična grafitna olovka i gumica imale novi, nama još nepoznati miris…

Ako smo imali prilike birati, htjeli smo na školskom priboru imati omiljene likove iz animiranih filmova. I upravo zato pribor za predškolske i školske aktivnosti iz Hlapićevog online dućana plijeni dječju pažnju jer će se s radošću kroz školsku godinu družiti s Hlapićem, Gitom i njihovim prijateljima.

S par klikova mišem razgledajte sa svojim školarcem ponudu pernica, bilježnica, grafitnih olovaka, pribora za likovni – drvene bojice, vodene boje, voštane i uljne pastele, tempere, slikarski ugljen, tuševe u raznim bojama, plastelin, glinamol, univerzalno i ljepilo za papir – a možete se odlučiti i za Hlapićev pribor za likovnu kulturu koji sadrži sve što je potrebno učenicima od 1.-4. razreda.

Pernica je najosobniji predmet svakog školarca, i ona se bira s posebnom pažnjom: što je na korici, a i što je unutra. U Hlapićevom online dućanu izbor pernica privlači atraktivnim scenama iz filma i serije o Hlapiću, a imamo i pernice samo za djevojčice i one samo za dječake, s Gitom ili Hlapićem.

U ponudi su i bočice za vodu, za školu i slobodne aktivnosti.

Roditelje prvašića zainteresirat će i naslovi iz Hlapićeve biblioteke uz koje će njihova djeca lakše savladati prve školske zadatke: “Učim slova s Hlapićem”, “Učim brojke s Hlapićem” i ”Hlapićeva slovarica”.

S par klikova u Hlapićevom online dućanu, školska torba i vašeg školarca može biti popunjena kvalitetnim aritklima s lijepim motivima Hlapića, Gite i njihovih prijatelja.

Hlapić ima školski pribor
Recent Posts