MEDVJEDIĆI NASTAVLJAJU SVOJE PUTOVANJE HRVATSKOM

Svi koji su s uživanjem putovali s medvjedićima Gorankom i Goranom i njihovom majkom kroz Gorski kotar, zasigurno će jedva dočekali da se probude iz zimskog sna i krenu u novu avanturu, a oni otvore korice atraktivne slikovnice za djecu „Medvjedići upoznaju Hrvatsku“.

Medvjedica Gora vodi ih kroz predivne krajeve u posjetu medvjedici Liki i njezinom medvjediću Likanu koji žive na području Nacionalnog parka Plitvička jezera.

U ovoj priči za djecu, medvjedići Goranka i Goran će doživjeti puno toga novoga: upoznati razne životinje – surog orla, ježa, srnu i njezino lane i jezerske ribe, doživjeti ljepote planina Bjelolasica i Klek, čuti legendu o tome tko živi na Kleku, vidjeti jezero Sabljaci – „Ogulinsko more“, Đulin ponor, građevine iz vremena Napoleona, most na dva kata – jedini takav u Hrvatskoj, neosvojive utvrde i povijesne ceste, uživati u slapićima i jezercima čarobnih Rastoka, upoznati Baraćeve špilje i tako stići do veličanstvenog Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Krenite i vi u nove pustolovine uz slikovnicu i bojanku i upoznajte lijepu nam Hrvatsku! Potražite ih Hlapićevom online dućanu!

medvjedici-hr
Recent Posts