IDEJA ZA ROĐENDANSKU ZABAVU: PARTY (SAMO) ZA PRIJATELJICE

mala-sminkerica

Naše Hlapićevke koje će na svoj rođendan zvati samo prijateljice, mogu organizirati Party ljepote. Sa svojim uzvanicama ući ćeš u salone za uljepšavanje koje ćeš pripremiti u svojoj sobi ili nekom drugom prostoru gdje ćeš organizirati rođendan.

Odredi kutak za frizerku, šminkericu, za uljepšavanje noktiju, za dizajnericu odjeće…Svaki neka ima stolicu, mali stolić/pult za odlaganje potrebnih alatki i ogledalo, vješalicu za odjeću…

Pozivnica neka bude osmišljena s puno detalja koji govore o ljepoti, nježnih cvjetnih tonova s nazivom „U salonu ljepote kod… (tvoje ime)“.

Kad ti prijateljice jave da će doći, dogovori sa svakom što bi najradije radila: frizirala, šminkala, uređivala nokte, kreirala modne kombinacije…

Neka i one donesu ono što misle da će im trebati za njihov kutak u salonu.

Kad zabava počne, svaka će primati prijateljice u svoj salon i odlaziti kod drugih.

Pripremi mobitel kako bi slikala svaku prijateljicu kad izlazi iz dijela salona da zabilježiš kako izgleda i koliko je uspješna bila prijateljica koja ju je uređivala u svom salonu.

Pred kraj dana, nakon torte, pregledajte zajedno slike i neka svaka od vas ocijeni svaku sliku. Nagradi 1 (ili više gošća) s najviše bodova malim poklončićem.

Gita ti želi sretan rođendan i dobru zabavu!

Recent Posts