ČAROBNO IZ HLAPIĆEVOG ONLINE DUĆANA

Hlapić ima školski pribor i Hlapićev stolac

Čuli ste za čarobni štapić, čarobni napitak, čarobni tepih…A znate li da postoji i Hlapićev čarobni stolac?

Odgovorit ćete da je u Hlapićevom online dućanu sve čarobno: slikovnice, bojanke, multimedija, društvene igre, drvene igračke, party program, odjeća, pribor za školu…Doduše, s ovim poslijednjim na popisu neki se neće složiti jer kako nešto što je vezano uz, (brrrr…) školu, može biti čarobno? 😊

Ali, zaista, kako jedan stolac može biti “čaroban”?

“Čaroban” je jer na njemu, okrečući ga, možeš sjediti na tri strane, na tri načina: malo se osloniti, udobno sjesti ili se dooobro zavaliti. Postoji veliki i manji Hlapićev čarobni stolac, pa ako imaš oba, možeš složiti svoj radni kutak: jedan će ti poslužiti kao stolac, a drugi kao radni stol. Možeš naravno birati i boju koja ti se najviše sviđa: crveni, žuti, zeleni ili plavi.

I sad kad u mislima već imaš svoj novi radni kutak, zamisli što u njemu radiš…Čitaš neku lijepu slikovnicu, bojaš u bojanci sa super slikama, crtaš, slikaš, igraš neku društvenu igru s prijateljem ili prijateljicom, bratom ili sestrom.

I kad smo se već raspričali o “čarobnom” u Hlapićevom online dućanu…Čarobne su i drvene bojice čiji se trag, kada ga pređeš s kistićem umoćenim u vodi, pretvara se u trag vodenih boja, u akvarel. Ima li veće čarolije?

Sve “čarobno” možeš pronaći u Hlapićevom online dućanu. Klikni i ti!

Recent Posts