ZABAVA ZAMATANJA POKLONA

Blagdanskim darovima iskazujemo svoju pažnju bliskim osobama, želimo ih obradovati sitnicom koja za njih osobno ima posebno značenje, zahvaliti im simbolično, podariti nešto što će ih kasnije podsjećati na naš odnos ispunjen ljubavlju i prijateljstvom.

Pri tome, darovi ne trebaju biti skupi, da bi nosili veliko značenje i radost. Najljepše što djeca mogu pokloniti je nešto što su sami napravili: nacrtali, izradili od plastelina ili gline, obojali, ukrasili i lijepo zamotali.

I upravo će način na koji dar zamotamo i ukrasimo dodatno oduševiti osobu kojoj je namijenjen kada ga obilježenog svojim imenom pronađe pod borom. Našim Hlapićevcima bit će veliko veselje birati šarene papire za zamatanje poklona, mašnice i razne ukrasne sitnice koje možete pronaći u prirodi i pričvrstiti ih takve nađene u prirodi ili ih dodatno ukrasiti bojama, gliterom, perlicama: češere, neki lijepi kamenčić ili grančica zimzelene biljke.

Vrijeme provedeno u izradi, zamatanju i ukrašavanja poklona za voljene osobe ispunit će pripreme za blagdane toplim osjećajem ljubavi za članove obitelji i prijatelje.

pokloni
Recent Posts
Tradicijske drvene igračke - Hlapićev dućan