Voliš li Hlapića i želiš kupovati Hlapićeve proizvode uz popust?

Hlapic_iskaznica-800

Učlani se u Hlapićev klub!

Svako dijete koje voli Hlapića i njegovu družinu može postati član Hlapićevog kluba i steći posebne pogodnosti te mogućnost kupnje Hlapićevih proizvoda s popustom u Hlapićevom dućanu. Pročitaj pravilnik Hlapićevog Kluba, i pošalji email na
hlapicevklub@croatia-film.hr sa slijedećim podacima:

– ime i prezime
– datum i godina rođenja
– adresa
– email
– broj telefona

Tvoja iskaznica Hlapićevog kluba te čeka u Hlapićevom dućanu u Katančićevoj 3 u Zagrebu!

Pravilnik Hlapićevog Kluba

1. Croatia film d.o.o. je izdavatelj članske iskaznice za članstvo u Hlapićevom klubu. Članska iskaznica je vlasništvo Croatia filma d.o.o. Croatia film zadržava pravo da u bilo kojem trenutku povuče iskaznicu iz opticaja.

2. Korisnik članske iskaznice Hlapićevog kluba može postati svaka osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja Croatia filmu d.o.o. stavi na raspolaganje obvezne podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona, datum rođenja.

3. Pogodnosti članstva u Hlapićevom klubu sastoje se u mogučnosti korisnika na ostvarenje određenih popusta korištenjem članske iskaznice isključivo u Hlapićevom dućanu, kao i drugih pogodnosti u poslovnim subjektima koji posluju u okviru Croatia film d.o.o. a koje odredi izdavatelj članske iskaznice.

4. Pogodnosti iz prethodne točke osim korisnika (osoba čije je ime navedeno na članskoj iskaznici), može ostvarivati i donositelj članske iskaznice ako korisnik nije izvijestio izdavatelja o gubitku ili krađi iste.

5. Pogodnost koju donositelj članske iskaznice Hlapićevog kluba ostvaruje u obliku popusta prilikom kupovine u Hlapićevom dućanu, može ostvariti jedino ako svoj račun plati isključivo gotovinom.

6. Korisnici koji nisu koristili svoju iskaznicu duže od godinu dana, gube status člana, a time i sve pogodnosti.

7. Croatia film d.o.o. može bez obrazloženja pisanim putem zatražiti od korisnika iskaznice Hlapićevog kluba da istu vrati na adresu Croatia filma d.o.o.

8. U slučaju gubitka ili krađe korisnik je obvezan nestanak iskaznice prijaviti na telefon 01/48 13 711 ili 01/48 17 224. U tom slučaju korisniku će se dodijeliti nova iskaznica.