LIKOVNE IGRE BEZ KRAJA

Djeca su kreativna i mi se veselimo svakom uratku naših Hlapićevaca. Upravo zato vrlo često ovdje na Hlapićevom portalu objavljujemo razne kreativne projekte i uputu kako ćete nešto izraditi – svojim ručicama.

Tijekom dugačkih ljetnih popodneva koja su pred nama kad počnu ljetni praznici, svaki će Hlapićevac s radošću posegnuti za Hlapićevim priborom za likovnu kulturu.

A u njemu zaista ima svačega: vodene boje, tempere, voštane pastele, paleta za miješanje boja, glinamol, plastelin, tuš, ljepilo za papir, univerzalno ljepilo, čašica za vodu, zaštitna folija za stol, krede za vanjsko crtanje, drvene bojice, flomasteri, 3 kista, škarice, gumica za brisanje, ugljen u olovci, grafitne olovke (HB, B i 2B), šiljilo i kolaž papir – ma baš sve što ti može zatrebati!

A kad ljeto završi, sve ovo u koferiću poslužit će i za sate likovnog u školi. Sve lijepo složeno, uvijek uredno i sve na istom mjestu. Nezaobilazan školski pribor!

Čudesan koferić s Hlapićevim priborom za likovnu kulturu potražite u Hlapićevom dućanu u Katančićevoj ulici br. 3 u Zagrebu i u web trgovini.

Recent Posts