IZ HLAPIĆEVOG MODNOG ORMARA

U Hlapićevom dućanu postoji i modni ormar: Gitin za djevojčice i Hlapićev – za dječake. U njemu su  kvalitetni i moderni odjevni predmeti s otiscima Hlapića i Gite što će razveselit svakog Hlapićevca!

Dječja odjeća izrađena je od biranih materijala i dizajnirana kako bi istovremeno bila udobna, praktična i lijepa. Koristimo pretežito pamučne tkanine ugodne za nošenje i ljeti i zimi.

Iz trenutne kolekcije izdvajamo po jednu majicu s kratkim rukavima za djevojčice i za dječake i jednu čarobnu morsku haljinicu – jer, ljeto je blizu!

Možete odabrati između nekoliko atraktivnih boja majica, boja koje pristaju djevojčicama i onim koje pristaju dječacima. Printevi su veliki pa će ih prijatelji i prijateljice odmah zamijetiti.

Haljinica na rozo-ljubičaste prugice sigurno će naći mjesto u koferiću svake Hlapićevke kad ovog ljeta krene na more, a nosit će se i u parkovima, na rođendanima i svakoj drugoj prilici kad će htjeti izgledati lijepo.

Odjeću za djevojčice i odjeću za dječake iz Hlapićevog i Gitinog modnog ormara možete razgledati i kupiti u Hlapićevom dućanu u Katančićevoj ulici br. 3 u Zagrebu ili naručiti u web trgovini.

Recent Posts