U TORBI NEDOSTAJE JOŠ SAMO NOVI ŠKOLSKI PRIBOR?

Hlapic_likovni

Poslijednji je tjedan školskih praznika. Još je nekoliko slobodnih dana pred vama, a iskoristi ćete ih, između ostalog, i za nabavku potrebnog školskog pribora.

Drvene boje su potrošene, flomasteri pišu-ne pišu, vodenih boja je ostalo samo u rubovima posudica, tempere treba dobro stisnuti da biste se njima poslužili…Znači, protekle školske godine bili ste vrijedni na satovima likovnog i zabavljajući se kreativno kod kuće u slobodno vrijeme.

I pernica je nekako “dala svoje” iako ste bili brižan vlasnik. Radovala bi vas nova, zar ne?

Školski pribor sa slikama vaših omiljenih crtanih junaka, Hlapića, Gite i njihovih prijatelja dodatno će vas veseliti u novoj školskoj godini, a uz njih ćete se sjetiti Hlapićevih dogodovština, ali i savjeta koje vam poručuju kroz akciju “Poštujte naše znakove” koja će započeti u prvim tjednima nove školske godine.

Sve koji se žele družiti s Hlapićem, Gitom, Bundašom, Amadeusom i drugim poznatim likovima svakog školskog dana, pozivamo u Hlapićev dućan u Zagrebu, u Katančićevoj ulici br. 3 gdje mogu odabrati među ponuđenim artiklima ili nas posjetite u online trgovini na Hlapićevom portalu.

Recent Posts