KAKVE DRVENE IGRAČKE!

drvene_autici

Među svim lijepim stvarima u Hlapićevom dućanu u Zagrebu, za oko su nam zapele i prekrasne drvene igračke za djecu, od najranije dobi do školskih dana.

Poznati njemački proizvođač igračke GOKI i HEIMESS izrađuje od drva najviše kvalitete i dorađuje uz pridržavanje svih propisa vezanih uz sigurnost i zdravstvenu ispravnost.
Igračke nisu samo atraktivnih boja i maštovito zamišljene već su i ugodne na dodir, fine, glatke i oble obrade.

Najmlađe Hlapićevce do 1. godine razveselit će i mamiti im osmijehe šarene vezice za dudu, klip za kolica, zvečkica i baby hvataljka.

Kombinacijama boja neke će odgovarati djevojčicama, a druge dječacima.

Prve godine i prva iskustva u dodiru sa svijetom mališani će moći “bistriti i brusiti” motoričkim i didaktičkim igrama od drveta: umetaljkama, magnetnim slagalicama, slagalicama sličnih motiva…

Malo starije Hlapićevce oduševit će prave igračke – vlakići, traktor, vatrogasno vozilo… No, i za njih ima igara u kojima će vježbati svoje motoričke sposobnosti i istovremeno se zabavljati i natjecati s prijateljima u spretnosti, preciznosti, osjećaju ravnoteže i “mirnoj ruci”.

Omiljene društvene igre – domino, puzzle i slagalice – odlično izgledaju izrađene od drva, a dodir s ovim prirodnim i toplim materijalom daje dobar osjećaj.

Nisu zaboravljeni niti muzikalni niti likovni kreativci. U ponudi je ksilofon, od čega drugoga nego od – drva! I tabla za crtanje i pisanje koja se, poput školske ploče, može brisati i isponova ispisivati. Praktično, zar ne, kada se primjerice ide na put ili u goste!

Malim graditeljima koji bi se rado okušali u gradnji kuća, tornjeva i drugih građevina koje osmisle u svojoj mašti od pravog drva, Hlapićev dućan preporučuje setove za gradnju proizvođača Walachia.

Setovi za slaganje mogu biti uvijek iznova preslagivani čim dođe nova ideja, a za stariji uzrast koji počinje njegovati ljubav prema maketarstvu, interes će privući setovi u kojima se drveni elementi i lijepe, a građevine ostaju kao uspomena i pokazatelj umijeća.

Što god vam se u Hlapićevom dućanu od drvenih igračaka dopalo, srce će vam zaigrati pri pogledu na vesele boje i lijepu izradu. Hlapićevci će uživati u iskustvu s prirodnim materijalom, a roditelji će se prisjećati priča svojih roditelja, djedova i baka o drvenim igračkama koje su bile njihov svijet igre.

Recent Posts